wiki:Jan2012OpenDay

BIND AND DHCP OPEN DAY AGENDA, January 13, 2012 (subject to change)

BINDOpenDayJan12Minutes Minutes

08:30 Arrivals and Breakfast

09:00 Introductions (15 minutes) Shane

  • Welcome to everyone, overview of who is here, what the day is about.

09:15 What we learned from BIND 9 and BIND 9 to BIND 10 transition (30 minutes) Joao

09:45 High-Level BIND 10 Presentation (20 minutes) Joao & Shane

  • Bit of history & future timeline of project
  • Goals
  • Current status

10:05 User Presentation #1 (10 minutes)

10:15 General Operator Issues (60 minutes) Shane

  • Management & reporting
  • Logging
  • Performance
  • Live zone creation and maintenance, other runtime operations
  • Modularization
  • IPAM

11:15 - UserPresentation? #2

11:30 Break

11:50 DNS Provider Issues (50 minutes) Shane

  • Dealing with large zones
  • Dealing with lots of zones
  • Resource estimates
  • Clustering
    • High-availability installations and technologies
    • Anycasting
  • Multi-master
  • Support for fully mastered slave (no need to define zones on slave)

12:40 Breakout sessions (60 minutes):

  • DNSSEC Issues
    • DNSSEC deployment & maintenance procedures
    • DNSSEC "bump on the wire" / "signer in the middle"

OR

  • DHCP in BIND 10 Stephen
    • DHCP story Tomasz
    • DHCPv6

13:30 - Lunch - 50 minutes

14:20 Agile process (20 minutes) Larissa

14:40 More BIND 9 and BIND 10 Issues (30 minutes) Shane

  • Migration path, co-existence
  • "Killer features"

15:10 Distributor and Vendor Issues (25 minutes) Jeremy

  • General BIND 10 packaging philosophy
  • Packaging
  • Dependencies on external packages

15:35 Break

13:50 General Code Issues (20 minutes) Shane

  • Testing & QA
  • Code review

16:20 User presentation #3

16:30 Open Q & A (30 minutes)

17:00 Formal Closing (10 minutes)

Informal Conversation

Last modified 3 years ago Last modified on Jan 14, 2012, 12:10:35 AM

Attachments (8)